ProM lancar 2K, sempena musim peperiksaan

Posted: Oktober 22, 2008 in Berita Kampus, Suara Mahasiswa
Tag:, , ,

USM Induk | Salah seorang Sukarelawati ProM, Sdr. Siti Mariam Mahmood memaklumkan bahawa pertubuhannya telah melancarkan 2,000 keping handbill-poster ProM Sempena Musim Peperiksaan Akhir Semester di sini.

Edaran (handbill-poster) kali ini sebanyak 2K sahaja. Sejak pagi hari Isnin sebenarnya, edaran telah dibuat. Sekarang, (baki) tinggal dalam seratus dua ratus keping sahaja lagi,” jelas Koordinator Sukarelawati, Sdri. Siti Mariam Mahmood.

Sdri. Siti Mariam juga menjelaskan bahawa tujuan pengedaran handbill-poster tersebut demi menghangatkan lagi bahang musim peperiksaan dalam kalangan mahasiswa/i di sini.

Beliau juga menjelaskan bahawa pendekatan seumpama handbill-poster yang simple seumpama ini lebih sesuai, terutama pada musim genting ini.

Ketika ditanya, mengapakah bilangan cetak risalah semakin berkurangan, Koordinator tersebut menjelaskan bahawa inisiatif tersebut merupakan suatu usaha ke arah kemampanan Universiti. -END

Advertisements
Komen-komen
 1. me de O'mata berkata:

  ..”Selain itu juga pengedaran handbill itu juga sebagai salah satu strategi untuk memikat mahasiswa di USM untuk menyokong proM dalam pilihanraya kampus akan datang”

  Saya rasa la saudara/i editor tertinggal ayat di atas ni.

  Banyak kan bajet yg diterima semata2 utk PRK yg akan datang ni???

  Manakan bergoyang pokok jika tiada angin @ makhluk yg menggoncangnnya…

 2. Anak Muda Reform berkata:

  tak pe keluar sikit2, stamina kewangan juga perlu dikawal, gunakan duit sebaik yang mungkin, ingat duit2 ini disalurkan oleh mahasiswa kepada Pro-M dan ***** adalah untuk memastikan perjuangan dalam menegakkan keadilan dan kebenaran menjadi pasti..selamat menempuh peperiksaan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s